SPONSORS

SPONSORS

De kracht van het team

Mede dankzij de sponsoren van Niels Gordijn is het gelukt om een sterke stijging te krijgen op zowel mentaal en fysiek vlak. Samen met de sponsoren groeit Niels Gordijn iedere dag.

Samen met de sponsors wordt er kei hard gewerkt aan progressie op zowel korte- als lange termijn.

Niels Gordijn

PowerBase Fitness sportschool Best

PowerBase Fitness

PowerBase Fitness staat voor diversiteit, laagdrempelig, passie, uitdaging en teamspirit.
Een All Levels gym waar alle fitness- en trainingsniveaus welkom zijn en waar jij de trainingen zo intens kunt maken als jij zelf wilt.

PowerBase Fitness indoor & outdoor is de ideale locatie als jij je wilt voorbereiden op een strong viking run, gewicht wilt verliezen, aan je fitness skills wilt werken of jezelf fysiek wilt uitdagen.

Zij bieden zowel de beginneling als de gevorderde de mogelijkheid indoor en outdoor vrij te trainen onder begeleiding van een professional en deel te nemen aan groepslessen. Bootcamp, Killerbody, Boksen, Powerliften, Calisthenics training, Muscle Camp, Fitness, Bokszak training, Personal Training op 1 locatie? Dat kan! Bij PowerBase Fitness Eindhoven!

De professionele begeleiding en goede vibe lenen zich ervoor het beste uit jezelf te halen.

Zandweg 15B
5683 CK Best (Eindhoven)

0499 – 21 91 61
[email protected]
www.powerbase-fitness.nl

ATX

ATX is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van krachtapparatuur. Ons team van de beste ingenieurs ontwerpt alle ATX producten en ziet toe op de fabricage. Omdat wij onze eigen apparatuur ontwerpen en fabriceren kunnen wij de beste service en garantie bieden.

Doctor Nolenslaan 113A
6136 GM Sittard

046 – 458 79 35
[email protected]
www.fitness-seller.nl/atx/

XXL Base

De applicatie is zo ontwikkeld dat je in een digitaal kladblok je oefeningen noteert en het systeem deze automatisch opslaat. Dit systeem is zo geavanceerd dat je zowel oefeningen, supersets, dropsets, herhalingen en ook tijden kunt invoeren. De app herkent al deze waardes automatisch en bekijkt wanneer je een record hebt gevestigd. Niels heeft sinds hij deze App gebruikt meer controle op zijn voortgang en kan eerder ingrijpen wanneer hij vast dreigt te lopen. Wij ondersteunen hem graag in zijn doelstelling om de allersterkste te worden!

XXL Nutrition

XXL Nutrition helpt powerlifters, bodybuilders en fanatieke sporters bij het behalen van zijn of haar fysieke doelen door het aanbieden van een zeer ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen en sportaccessoires. We dragen Niels graag een warm hart toe bij het behalen van de absolute top!

Duizeldonksestraat 15
5705 CA Helmond

0492 – 55 47 31
[email protected]
www.xxlnutrition.com

Internetbureau Meemba

Met onze scherpe aanpak, meedenkend vermogen en slimme ideeën is Internetbureau Meemba hét internetbureau in omgeving Eindhoven.

Kortom: wij zorgen voor een ongeëvenaarde online presentatie en zorgen dat jij (online) succesvol wordt!

Ondernemingenweg 1
5627 BV Eindhoven

085 – 401 98 59
[email protected]
www.meemba.nl